Inbjudan till IRRC 2009

Nu är programmet klart för årets största regelförenklingskonferens IRRC (International Regulatory Reform Conference) som hålls i Stockholm den 11-13 november.

Konferensen arrangeras av NNR i samarbete med tyska Bertelsmann Stiftung och svenska Näringsdepartementet och sammanfaller med Sveriges ordförandeskap i EU. Syftet med konferensen är att samla näringslivsrepresentanter, politiker och tjänstemän från olika delar av världen för att lyfta fram och diskutera framgångsrika regelförenklingsåtgärder som har gett resultat för företag. Konferensen har också ett framåtblickande tema och det kommer att finnas utrymme för debatt om inriktningen på framtida regelförenklingsprogram i Sverige och EU.

Bland talarna finns bland annat näringsminister Maud Olofsson, ordföranden för Svenskt Näringsliv och vice ordförande i BusinessEurope Signhild Arnegård Hansen och ordförande i EU-kommissionens högnivågrupp av oberoende intressenter för minskning av administrativa bördor Edmund Stoiber.

Konferensen äger rum den 12 och 13 november på München-Bryggeriet i centrala Stockholm. Kvällen den 11:e november håller Näringsdepartementet och statssekreterare Jöran Hägglund en mottagning för konferensdeltagarna. Den 12:e november är det mottagning och middag i Blå hallen i Stockholms stadshus.

Program  och information om anmälan finns här!

Dela den här sidan